VI HOLDER SOMMERSTENGT I JULI.
BERGEN: Levering hver mandag mellom kl. 16:00 - 22:00 PICK-UP: Mandag til fredag kl. 09.00 - 17.00 (Bergen)

Sjekk leveringsområde //

0
0
Subtotal: 0,00 kr
No products in the cart.

OM OSS

HVA ER FIT ME ?

Fit Me er et sunt matprepp konsept som holder til i Bergen. Vi lager smakfulle og sunne måltid med fokus på ernæring og gode råvarer. Rettene er utviklet og produsert av profesjonelle kokker i samarbeid med ernæringsrådgiver. Måltidene blir deretter sjokkfryst så du kan ha sunne og gode måltid tilgjengelig i fryseren når du selv måtte ønske.

Mat fra Fit Me passer ALLE, enten du bare trenger et raskt måltid eller har fokus på kosthold og ernæring. Vi sørger for en velbalansert sammensetning av næringsstoffer – så du kan yte ditt aller beste.

NÆRINGSRIKE
RÅVARER
IKKE TILLSATT
SUKKER
HØYT PROTEIN INNHOLD
SUNNE
FETTKILDER
GODE
KARBOHYDRATER
LITE
SALT

 

Det er veldig enkelt, du bestiller i nettbutikken, og vi leverer varene hjem til deg mandag ettermiddag. Bor du i Bergen kan du også velge å hente selv i Sandviken.

Du kan glede deg til et Fit Me måltid, det smaker nemlig skikkelig godt! Bestill i dag og fyll opp fryseren med sunne måltid for hele uken!

HVORFOR VELGE FIT ME ?

HVEM ER FIT ME ?

Palmer Sinokula
(Gründer og Executive chef)

Vår eier og kjøkkensjef Palmer Sinokula fra New Zealand startet Fit Me i 2017 fordi han visste hvor vanskelig det var å spise sunt i en travel hverdag. Han innså at folk flest vet hva sunn mat er, men enten har de ikke tid eller kunnskap om hvordan de skal tilberede maten på en optimal måte.

Som profesjonell kokk med over 25 års erfaring i matindustrien og svært god kompetanse innen alle avdelinger på et kjøkken, åpnet han i 2014 sitt eget cateringfirma, No Worries Supreme Catering.

Palmer ble headhuntet for å lage mat til noen av verdens største band og musikere som Paul McCartney, Elton John, Bruce Springsteen, Rihanna og Coldplay for å nevne noen over de siste 12 årene. I tillegg til å levere catering til hele turné-crewet, på opptil 200-300 personer, utformet han også næringsrike retter for artister og dansere med spesielle ønsker og dietter.

Dette ga ideen til oppstarten av Fit Me konseptet slik du kjenner det i dag. Et team av profesjonelle kokker og ernæringsrådgiver i tett dialog med personlige trenere, profesjonelle idrettsutøvere og ulike treningssentre.

Visjonen ble en realitet og starten på en reise mot å bli landets mest pålitelige leverandør av ferdiglagde sunne måltid.

Vårt mål er å hjelpe DEG med å nå ditt mål

Mona Steffensen
(Ernæringsrådgiver)

Da vi utviklet Fit Me konseptet i 2017 var det to viktige punkt vi ønsket å ha fokus på, god smak og næringsrik mat. Vi ønsket å finne en fagperson med samme lidenskap for mat, som også kunne hjelpe oss med å navigere i jungelen av ernæringsråd. Vi traff blink med vår ernæringsrådgiver Mona Steffensen som har vært en del av teamet helt fra starten.

Mona har en ærlig og ekte tilnærming når hun hjelper oss med å designe nye måltider, og hennes råd og veiledning har vært et viktig bidrag for å kunne utvikle menyen vår med sunne retter og presis informasjon.

Siden hun ble ferdig utdannet bachelor i ernæring i 2013 har Mona videreutviklet sin kunnskap og erfaring om ernæring. Hun har god kunnskap og erfaring med næringsberegning, kostholdsveiledning, matkreasjon og å holde ernæringskurs.

Vi er heldige som har Mona Steffensen med på laget!

Anna-Maria Johannessen
(Daglig leder)

Anna-Maria er vår daglige leder, og hun er ansvarlig for å styre skuten i riktig retning og sørge for at vi holder fast ved vårt mål og visjon.

Etter flere år med å jobbe for et av landets største sjømatselskap, aksepterte hun utfordringen med å bli en del av teamet, og vår reise mot å bygge Fit Me til å bli en ledende aktør innen markedet for sunn ferdigmat.

Hennes driv og kunnskap om å skape en god struktur har vært kjernen for å videreutvikle og drive selskapet fremover.

Skroll til toppen